Vergeten herinnering
Zo ziet de leegte eruit
Van gesmoorde liefde
Van verdronken dromen
– Verdronken in tranen –
Zo voelt de leegte
– Een gat, zo groot –
Er waait een wind door mijn hoofd
Sleurt alles op zijn weg met zich mee
Zo schrijft de leegte
Met mijn pen bevend in mijn hand
– Het zijn mijn handen die beven –
Want jij bent weggegaan
... en hebt mijn inspiratie meegenomen