Wat is het leven toch gebazeerd uit droevige feiten,
’t is alsof ik hier helemaal alleen zit te lijden.
Terwijl ik mij nu kon amuzeren,
Zit ik hier in mij ééntje te leren.
Dat allemaal om later wat geld te begeren,
en om ons mentaal te bezeren.
Maar dat kan toch niet kloppen,
Hij is nu toch niet aan het blokken.
Dat zouden de mensen nu kunnen peinzen,
en zouden ze mij niet hoog meer prijzen.
Ik ben verdomme aan het pauzeren,
of moest ik dat half uur ook vol studeren.
Gun ons studenten nog wat lol,
want onze hersenen zitten al stampvol