Lieve oma,
Ik weet nog goed,wat wij samen hebben gedaan,
We schaamde ons nooit en hebben op elk podium gestaan,
We hebben 4 jaar lang samen gedanst,
En ondertussen heb je nog met opa gesjanst,
Ik koester al mijn herinneringen diep mijn hart,
Waar ze ook horen te zijn,
Ik zal ze nooit vergeten al die goede dingen,
Die momenten die gevoelens ja echt heel fijn,
ik zie ze elke dag voor me en denk opgelucht,
Dat zelf nu je er niet bent je altijd bij me zult zijn,
Ik kan niet vergeten,
Die 1ne dag dat ik je niet vinden kon,
Mijn moeder zei oma is er niet meer,
Maar dat was toen wel waar ik de minste aandacht aan schon,
ik heb je gezocht door het hele huis,
maar nee oma was niet thuis,
Ik mis je elke dag om me heen,
je was mijn oma, ogja ik had er ook maar 1 ,
het is niet zo dat ik omdat ik zo jong was alles wel even vergeet,
Want ik ben misschien niet altijd de helderste,
Maar ik heb het nu nog niet breed,
Ik hoop dat u altijd zal blijven begrijpen dat ik van u hou,
Zelfs al kan ik niet meer dansen met jou,
Owja oma ik vergeet bijna te zeggen ,
ik heb nu een vriendin,
Ze lijkt veel op u ,echt waar,
Ze danst graag en kan er alles bij kwijt,
U bent nou mijn sterretje,
En ik heb nog altijd spijt,
Ik was te laat te laat bij u gekomen,
En kan nu enkel nog over u mooie woorden dromen,
Ik ben misschien een gast die brutaal overkomt,
maar onder dat masker schuilt een piepklein mannetje,
een mannetje dat niet veel lef heeft,
en overspoeld wordt door onzekerheid,
Ik wil mijn meisje niet meer verliezen zoals ik u verloren heb,
Ik zie u elke dag,
In mijn gedachten die ik haal uit mijn hart,
je bent bij mij,
net als vele andere,
Maar er zijn maar 2 personen belangrijk en dat kan niemand veranderen,
Ik weet niet of u nog nog advies voor me heef,
Want ik denk niet dat ik dit nog langer overleef,
Waar u ook bent, en wat u ook wordt,waarom u er niet bent, en of ik u ooit nog zal zien,
Ik zal altijd aan u denken,
En u nooit vergeten,
Kusjes u kleinzoontje,
Met tranen geschreven,
Met goud verhuld,
Niemand op deze wereld had zoveel gedult,
Als mijn oma,
En dat kan ook niet WANT ZIJ WAS SPECIAAL JA!