Thibault
Ik wil je even laten weten,
dat je op men steun en vriendschap altijd kan rekenen.
Ik heb jou er bij als nieuwe vriend,
hoewel ik het eigenlijk niet echt heb verdiend.
Het is gewoon ernorm fijn,
om een van jou vrienden te zijn.
Als we samen onze krachten bundelen,
zullen ze meer nodig hebben om ons te laten stuntelen.
Misschien hebben we samen meer geluk,
en kan het nieuwe jaar gewoonweg niet meer stuk.
xxxxxxxxxxx
For Thibault,
MY FRIEND4EVER