Mijn dagen zonder jou zijn zo donker
Zo grijs en zo lang
Mijn dagen zonder jou zijn zo absurd
En smaken zo wrang
Mijn dagen zonder jou zijn als de hemel
Waar geen zon meer in straalt
Mijn dagen zonder jou zijn slechts een echo
Die steeds hetzelfde lied herhaalt