Een blik zegt meer dan duizend woorden,
een aanraking is een verhaal,
liefde is iets onbeschrijflijks,
voor ons allemaal...
besef goed hoeveel dit voor je betekend,
want voor je het weet is alles weg,
het enige waar je dan nog mee leeft,
zijn de herinneringen die je hebt...