Ik wil het niet meer horen.
Die pijnlijke verhalen!
Telkens raakt het me weer.
Ik kan het verdriet niet vertalen.
Ik wil jullie zo graag helpen.
Alleen ik kan het niet!
Zelf voel ik de pijn.
Alleen jullie weten niet wat je ziet.
Ik kan het niet, het doet me pijn!
Jullie weten mijn verleden niet.
Net als jullie wil ik het vergeten.
Maar mijn maakt het alleen ziek!
Ik heb het zelfde meegemaakt!
Wetend wat jullie voelen.
De pijn het verdriet.
Ik weet precies wat jullie bedoelen.
Ik wil het verleden niet steeds zien!
Als jullie je verhaal vertellen zie ik die flitsen.
Die flitsen wat hij bij mijn heeft gedaan.
Telkens raakt het me weer!