Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Waar rook is vuur of is het vuur in
Een groot vuur brand voor mij
De schaduwen van de vlammen dansen op mijn gezicht
Ik ben er niet met mijn gedachten bij
Ik zie en voel alleen het grote hete licht
Iets heeft dit met mijn verleden in contact gebracht
Ik spreid de papieren van mijn verleden
Over het vuur heen en wacht
Tot mijn gedachten gang weer aangekomen is bij het heden
Het vuur blijft branden tot het ochtend licht
Sirene’s van brandweer auto’s hoor ik gaan
Maar mijn blik nog steeds op het vuur gericht
Ze komen dichterbij ze zullen zo bij me staan
Ik loop van het vuur vandaan
Ik kijk nog één keer achterom
Het vuur is verdwenen in rook opgegaan
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
18 september 2006
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]
[Verwerking]
[IK]