Bij entree
Een heerlijke lach
De armpjes bewegen vrolijk mee
Tijd voor een geweldige dag
Ik til haar op
Het aloude zusjeknuffel-onthaal
Maar na een tijdje het teken: stop
Zusje kan zelf al heel veel, kijken allemaal!
Ze kruipt op de grond
Heft zich op aan de tafel
Af en toe een pissebed of aarde in d’r mond
Van lieverdje naar rebel…
En als ze d’r zat van wordt
Trekt ze zich aan je broek omhoog
Het is een ware sport
Kleine slijmbal; schatje op ‘t eerste oog
En wordt ze dan eindelijk moe
Dan wil ze niet slapen
Dus gooit ze met d’r (ka)koe
Een nieuw spel is geboren: koerapen
Mijn babyzusje
Schattig maar kwetsbaar
Ik bescherm d’r met een kusje
Maar ze is heel stoer; bijna één jaar!!!!!!