het is een zomerse bloem
hoor het blije gezoem
van de bijtjes
en jij loopt op de keitjes
je bent waarachtig een zonnestraal
en komt voor met pracht en praal
het is waarachtig hoe het komt
dan er niemand draag in de zomer bont
want hoewel het wel warm moet zijn
en zeker met een glaasje wijn
hebben de dieren het altijd bij
en loopt onze hond naast mijn zij