Trouw ben ik wel en redelijk
Intelligent maar ook een beetje
Mysterieus
Joviaal, ja ook, en zeker
Overal bereikbaar
Heel zot soms, maar ik sta toch
Altijd klaar om te helpen, ik ben
Nooit van plan iemand te kwetsen en
Nooit een leugenaar maar wel ben ik
Altijd mezelf
Precies een player, maar is niet zo hoor, ben
Altijd bereikbaar om tegen te praten en
Treurig bij een verlies van een huisdier en ook
Rijk, neen toch niet, grapje, maar
In ieder geval geen clochard, ben zeker wel
Close met men ‘homies’ en bij men familie ben ik
Ken’s tien minuten oudere broer
Redelijk grappig ben ik ook, denk ik toch
Op en top vrijgezel, mjah, spreekt voor zich, ben ook
Overal stil, tot ik ze beter leer kennen want
Sociaal ben ik ook wel en als k ze dan goed ken ook wel vrij
Energetisch
Ja, dat ben ik dus, Tim Johanna Patrick Roose.