die gele blaadjes o zo fijn
ik denk ik drink nu een glaasje wijn
dat rood en dat geel zo schril kontrast
het is wondermooi hoe het bij elkander past
je zou kunnen denken waarom noemen ze het een boterbloempje
en waarom geen goudebloempje
maar ja het is wel een beetje normaal
want boter heeft bijna allemaal
't is daarmee dat het voor iedereen is
en daarom zeggen we bis
zo'n bloempje voor groot en klein
en ook een glaasje wijn