Liefde
Wou dat ik me kon verstoppen voor de hele wereld,
wou dat ik kon wegrennen,
voor datgene waar ik bang voor ben,
Hoe zou dat zijn?
als ik jou ineens kwijt zou zijn,
zou ik mezelf dan vermoorden?
of jaren lang blijven huilen,
Mezelf opsluiten in een kooi met dikke tralies?
of mezelf verwijten wat er is gebeurd?
Blijf liever jaren huilen door de waarheid,
dan getroosd worden door een leugen,
hoe hard kan je voor iets rennen,
als het liefste wat je wild,
is te worden ingehaald?
...De liefde kent vele grenzen,
en gaat verder dan je eigen fantasie...