Zit er doorheen, ik heb het gehad
alles gaat mis niemand die me mag!
Oke, ze mogen me wel
Sommige dan maar die zijn op
2 handen te tellen
Jij mij grote held redde
gisteren echt me leven
zonder jou was ik er niet meer geweest
Te moe, te verslagen
te goed om de dood uit te dagen
Was helaas denk ik te zwak
andershad je nu een probleem minder gehad
Ik zie mij als een probleem
ik die je avond verpest
Ik met me deprie buien
En toch ben ik blij met jou
Maar blijf mezelf zien als een probleem voor jou
Hoe zie jij dat?