leegte
Het gevoel van leegte, laat me niet los,
steeds weer ben ik de klos.
Soms voel ik mij nergens meer fijn,
en maak mij dan het liefst heel klein.
Het levensdoel, ja dat zie ik niet,
vaak denk ik dat we leven om verdriet.
De pijn die ik zie, bij alles om me heen,
en geluk, geluk waar is dat dan heen.
Zal ik ooit, ja ooit iets vinden,
dat mij zal geven,
om op deze bol te overleven.
pb