vijftien
een jaar ouder
vier seizoenen wijzer
trotse eigenaar, van vijf pijpenkrullen
in mijn tien centimeter langere haren
twaalf keer het ritme van de maan
tientallen keren naar liggen staren
honderd ervaringen opgedaan
duizenden dialogen
een miljoen gedachtes
alles aan tijd voorbijgevlogen:
mijn herinneringen blijven staan