nachten lang wakker liggen....
met me gedachten ergens anders....
veel vragen die in me hoofd sitten....
ik wilde je nog soveel vragen....
ik wilde nog zolang bij je zijn....
nu kan dat alles niet meer....
waarom is het gebeurt...
waarom moest het jou overkomen....
je had nog een heel leven voor je....
maar je vader ontnam het je....
ik had jeh nooit moeten late gaan....
ik had de laatste minuten goed moeten besteden....
wist ik het maar van tevoren....
dan was je er nu nog geweest....
ik denk nog elke dag aan je....
25-12-'04 de dag dat jij me ontnome werd....