Rottig voor de blinde mensen ze zijn verdoemd
Dat ik gek werd van de nieuwste disciplines
Ziekelijk in me hoofd beticht van hersenroof
Visualisaties die worden beoordeeld en gedeeld
Is dit nou wat je voor ogen zou moeten hebben
Emoties worden afgewogen door vrouwe fortuna
Stop de fascisten-kliek en dreig met onthouding
Peperdure aankopen om oorlogje te gaan voeren
Luister eens er is immers alleen ruis te horen
We zijn getuige van de nieuwe stijl massamoord
Verhoog het tempo voor levensgenot werk je dood
Doe wat je gevraagd wordt je bent immers slaaf
Lijden doet er niet toe is alleen je gedachte
Schiet je familie ze zijn een gevaar voor ons
Luister maar naar je leiders ze houden van je
Schier onmogelijk hoe moet je dit nou begrijpen
In ieder geval mooi verwoord nee dus dit is ernst
Ja het gaat slecht of zie je het net niet meer
Voor hen moord ik mijn omgeving uit zoals beloofd
Ik ben hun slet omdat jullie dat van mij verlangen
Verlangen is onze diepste en dus sterkste emotie
Ik ben slechts jullie katalysator, jullie spiegel
Zie dan het bloed dat vloeit door de straten heen
Voel je de meningen in je nek want wij zijn gek
Ben je wel eerlijk ik kom toch niet zomaar opdagen
Rode ogen, blauwe nekjes en vele opengereten buiken
Bang voor wat gaat komen is het enigste nog verzet
Prettig voor onze kinderen en eerzaam voor onszelf
Belangrijker dan een nieuwe auto is een mooi huis
Sorry was weer afgeleid door die vele materialen
Waar is die persoon die ons zou moeten uitleggen
Kuikens wachten misschien graag op een leraar
Leer liever zelf van de dingen om je heen denk na
Jaloers om wat men roept, alleen zijn wij samen
Schraap je keel en roep om een snelle oplossing
Waarom praat hij nou alleen over negatieve dingen
Ben je dom of doof ben je levensmoe of te ver weg
Verkrachting van de wereld is allemaal niet zo erg
Beoordeel mensen op hun woorden niet op hun daden
Maak zekerheid voor de aristocratie en hun entourage
Dit is zonder spijt een executie van de leefbaarheid
Zware gedachtegangen bij elkaar gehaald overbluft ons
Zo wacht men op wat zonneschijn die vanzelf verschijnt
Passief en zelfs ongeintresseerd is de kliek gebleven
De vraag is nu hoeveel eerbaarheid wij bij ons dragen