Hoe is het zalig lopen in de eerste zonneschijn
maar opgepast want het is misschien maar schijn
dat het lekker warm lijkt is iedereen het mee eens
maar dat het warm is zijn er menig oneens
daarom zijn er na de eerste dag zovele verkouden
maar de meesten wisten zich wel in te houden
die lopen in de zomer rond
zonder bond voor hunne mond
want het zonnetje is toch zo fijn
ook al schijnt het o zo klein
maar de mensen die het wensen
kunnen elkaar een vrolijk lente toe wensen
dat is juist het fijne ervan
en daar wist jij misschien niets van
daarom wens ik jou
en ik spel je zeker niets op je mouw
een vrolijke lente
om je gedachte vrolijk in te prente