Jouw lieve zachte woorden,
Jouw armen om mij heen.
Mijn hart gevuld met liefde,
De pijn die toen verdween.
Je hebt me veel geholpen,
Verwerken van de pijn.
Al mijn tranen weggeveegd,
Je wou er voor me zijn.
Nu heb ik veel gevoelens,
En wil graag bij je zijn.
Want jouw armen om mij heen,
Dat voelt gewoon zo fijn.
Ik zal echt nooit vergeten,
Hoe dingen tussen ons zijn gegaan.
Wil graag weer overnieuw beginnen,
En samen blijven bestaan.