Ik heb een paar echte vrienden voor het leven,
zij die zomaar om me geven.
Ik voel me rijk vanbinnen,
wat zou ik zonder hen beginnnen?
Zomaar een knufje,fun plezier,
dat maakt het me draagelijk hier!
Zonder bang van geprofiteer,
gewoon vriendschap zonder meer!
Dit doet me deugt en goed,
vind men weg deze keer, hoe het juist moet.
Ik voel me terug gelukkig vrij en ongebonden,
nu ik dit heb gevonden.
Ze hebben me iets belangrijks geleerd,
wat men hartje nooit bezeerd.
Ik ben alleen,
maar het voelt niet zo...
met echte vriendschap om me heen!!!!!
21/9/2006
maantje