Er is een hoekje.
Er is een hoekje waar ik wacht.
stil zittend luister ik,
naar dingen die ik hoor.
je hoort gelach, en stem heel zacht.
wat is er kindje lief?
waarom zit je daar zo alleen.
wil je het me vertellen kindje lief?
Kom hier maar heen.
Je zou me vertellen,
het komt wel goed.
Me zeggen,
het komt wel goed.
Nu ik ouder ben.
Er is een hoekje waar ik wacht.
stil zittend, luister ik.
luister ik naar wat ik zie en hoor.
en zeg jij me in me oor.
het komt wel goed.
dat had ik wel verwacht.
Alleen,
nu geloof ik er niet meer in.
Ik denk telkens, het heeft geen zin.
ja, het komt wel goed.
jij kan makkelijk praten.
jij hebt een hart vol moet.
geen hart vol gaten.
Er is een hoekje waar ik wacht.
wacht op jou.
mijn lief,
als je naar me toe zal gaan.
zeg ik je zacht.
dat ik van je hou!