Weet jij nog van toen? toen de dagen langer
waren, toen de zomers warmer waren en
de sterren liedjes zongen
vol verlangen
Toen zou jij nog van mij zijn, zouden wij
voor eeuwig 'wij' zijn, zouden alle maanden
mei zijn, de winters sneeuw- en koude
vrij zijn, alles koek en alles
ei zijn
Maar liefste, ook ons leven volgde toch
het sprookje niet. het liet ons proeven van
het even maar ontnam de hardheid niet
van de werk'lijkheid