Ook al woon je nu in Emmen
en ben je ver bij ons vandaan,
toch wil ik vandaag heel even
bij jouw verjaardag stil gaan staan.
Morgen word je een dagje ouder
en wijzer ook misschien,
maar een leuke feestmuts
zullen we bij jou niet zien.
In het middelpunt wil je niet staan
toch gaat het niet ongemerkt aan je voorbij
want je krijgt van iedereen de felicitaties
en nog wel het meest van de kinderen en mij.
Een hele fijne dag wens ik jou
met al je vrienden om je heen
want een feestdag zoals deze
is er in heel het jaar maar één.
van harte gefeliciteerd!!!!!
xxx mariette