Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
verdriet is ook...
Aan het begin van dit leven
Miljarden keuzes gegeven
Ieder schrijft zijn eigen boek
Met het einde altijd zoek
Vind je liefde
Vind je verdriet
Vind je dit leven
Al wat je ziet
Is je eigen hart
Goud en zwart
Leven en dood
Klein en groot
Alles is gegeven
Hier in dit leven
Wie dat ziet
Kan leven met verdriet
Want dat komt enkel voort
Uit wat ons hart heeft bekoort
Wat ons met liefde heeft vervuld
Ons in warmte heeft gehuld
Dus is verdriet
Dan ook niet
De liefde?
Reacties op dit gedicht
Sarah Gloudemans vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Vrijdag, september 22, 2006 18:57
heel goed beschreven
groetjes Dirk
Over dit gedicht
Auteur:
Sarah Gloudemans
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
22 september 2006
Thema's:
[Liefde]
[Leven]
[Verdriet]