Regen stroomt naar beneden,
over mijn oogleden,
mijn huid,
mijn ziel.
Bijna zou ik wensen dat het nooit meer stoppen zou.
Dat de stroom een stroom bleef en niets meer.
Bijna zou ik willen dat het altijd zo was.
De regen maakt het kalm,
en rustig.
Rustig in mijn hart,
mijn ziel.
Bijna zou ik willen dat er geen einde aan kwam.
Eindeloos en grenzeloos zoals het altijd.
Het stroomt de zonden weg,
de daden,
het leven,
de dood,
mijn ziel.