Ik zag jouw in de verte al verschijnen,
jouw lach kwam meteen te voorschijn,
ik rende naar ja toe en je nam me in je,
armen en ik voelde meteen veilig .
En toen liepen we hand in hand over het,
strand met ze tweeën en we liepen door ,
en door je zag onze voetstappen in het ,
zand.
We schreven samen onze namen in het zand,
met mooie sierletters en een groot hart er ,
tussen en we keken elkaar verlieft aan,
en gaf hem een dikke zoen.
Toen het bijna avond was sloegen we een,
handdoek uit en gingen we daar met ze,
tweeën op zitten, en we keken de zonsondergang,
en jij hield me hand met liefde vast.
Toen we bijna bij me huis waren pakte je me ,
gezicht vast en zoende je me midden op me ,
lippen en ik voelde je adem over me lippen,
glijden.
En toen je weg liep rende ik nog snel naar je ,
toe en ik sprong op je en knuffelde je.
Toen wist ik het zeker we waren bestemt voor,
elkaar en ik zal altijd van je houden!!