Onze hennie
Vandaag alweer 50 jaar geleden.
Is onze hennie geboren.
ze was zo glad zo vlug , ze is er gewoon uitgegleden,.
Ze zag het dag licht, met een hele grote sprong tegemoet,
Ze was toen al mooi ,een mooie meid met een hele leuke snoet.
Hennie is al lang een proper vrouwtje , schoonmaken dat doet ze echt heel graag.
ze is heel erg schoon van nature
met glorix, allesreiniger en groene zeep.
Gaat ze in huis te werk, en met veel bravure
Krijgt ze absoluut alles schoon,lukt het een keer niet dan krijgt ze pijn in haar maag.
Daar gaat ze voor en daar blijft ze nog steeds voor de volle 100% voor gaan.
.Menig bacterie ziet haar al aan komen, en gaat de strijd al helemaal niet meer aan.
Ze vluchten al als ze hennie zien, ze weten het, het is toch zo met ons gedaan.
Hennie dondert zelfs van stoelen en van kasten. .
En tot groot verdriet van herman, viel de tv ook nog om tot zijn grootste spijt.
Ze glijd telkens uit in al haar drukte en ijverheid
En Nu maar op naar de volgende 50 jaar.
Met al haar goede wil en heel veel menselijke strijd.
Daar gaan wij voor, en daar staan wij voor klaar.
Lukt het niet alleen , dan samen met elkaar.