als het mes schitterd
in het vroegere licht
dan doet ze haar ogen dicht
en gooit met alles om haar heen
ze smijt met gedachtes
brult als een leeuw
emoties moeten verdwijnen
haar leven gaat te keer
en het is zo stil
niemand hoort, ziet of merkt
de gedachtes in haar hoofd
en alles wat ze soms ook denkt
ze wil leven en niet dood...
maar ze is dood
gestikt door haar gedachtes
gestikt in haar leven