het leven heeft ons allemaal veel gegeven,
ook al was dat niet altijd wat je wil,
het leven is niet perfect,
net zo min als wij dat zijn,
niemand is zoals die wil,
sommige vinden zichzelf te dik,
lelijk,of zelfs te dun,
Het leven geeft ons een ik,
een ik van jou en niemand anders,
want zo ben jij,
niemand is perfect,
of volledig compleet,
de ene mist een stukje liefde,
de ander een stukje vertrouwen,
iedereen heeft wel iets,
dik,dun,lelijk,blind,of is ziek,
niemand is zoals die wil zijn,
iedereen is gelijk,
ook al zie je er misschien wat anders uit,
iedereen heeft een ik,
een ik hoe jij bent,
al lijkt iemand nog zo perfect en knap,
er is altijd wel iets,
dat een minpunt heeft,
neem de mensen zoals ze zijn,
en behandel iemand,
zoals je zelf ook behandeld wild worden,
want iedereen verdiend het respect,
het respect om geaccepteerd te worden,
het respect om jezelf te durven tonen aan de wereld,
en te laten zien,
dit ben ik,,