Voor degene die mij straks wil uitproberen,
ik zou maar letterlijk nemen wat wij zeggen.
Teer hart is geen reden je niet te verzetten,
je bent een nietsnut zonder fysische krachten.
Let op dan krijg je vanzelf uitleg op je vragen,
Duivelse plan of een groot plan van de grote man,
nee je begrijpt het nog steeds niet goede vriend.
Praat ons maar niet na, want het klinkt zo zielig
ik ben hier niet om identiteiten te helpen vormen.
Enigzins verbaasd over verregaande nieuwe wetten,
sla ik je gewoon snoeihard op je bek geflipte gek.
Door ons te adoreren ben je verzekerd van een rijk,
degene die niet beter willen weten gaan weg hiervan.
Ik ga niet beweren dat je het straks slecht af gaat,
nee ik weet gewoon dat je straks naar de tyfus bent.
Zo simpel denkt die god over ons krankzinnige fascist,
je wil niet eens die waarheid weten het wordt je dood.
Helemaal verstomt ben je gewoonweg emotieloos geworden,
dus wordt ik weer opgeroepen je wakker te gaan schudden.
Eens is allang niet meer te zien het is gewoon vervalst,
massamoord wordt uitgelokt en de wereld word verslokt.
Mensen hun hersenen zijn lam geslagen met haatgevoelens,
en fungerend als schild bouwen we de oorlogsinstrumenten.
Wij zijn wederom vergeten wat ik zei ene oog in andere uit,
jullie weten toch niet eens wat hier echt staat geschreven.
Ik had dus echt wel begrip voor hetgeen jullie dachten,
maar nu je het nog steeds niet weet is het echt afgelopen.
Golflengte van hersengolven zijn moeilijk te beinvloeden,
ik kon jullie klaarblijkelijk niet meer genoeg overtuigen.