ik mis je
hoewel ik je niet missen wil
maar zonder jou is alles zo stil
zonder jou zo leeg en koud
zeg alsjeblieft niet dat je van me houd
hoe moet ik het je toch in hemelsnaam zeggen
er zijn gewoon geen woorden die het uit kunnen leggen
ik wou dat je je warme armen om me heen kon slaan
ik kán je gewoon nog niet laten gaan
telkens denk ik weer aan jou en ons verleden
is er voor ons nog wel een toekomstig heden?
aan al het mooie komt een eind of je het wil of niet
maar soms doet het je gewoon veel verdriet
en ik maar zeggen dat het zo beter is...
maar ook jij weet dat ik je mis