vanmorgen in bed
weinig tijd
vanavond ga ik je pakken
en ik heb nu voorpret
zal je beminnen
je laten genieten
je laten spinnen
zal je kussen
je voelen
je liefde laten blussen
zal je vertellen hoeveel ik van je hou
maar dat is oud nieuws
want jij bent voor mij de vrouw
je bent het wat op mijn pad kwam
en ik ga zo voor jou
jij mijn lieve vrouw
nog even snel dit gedicht
voor de bel gaat
en ik voor jou zwicht