Wens het niet weg
het is niet voor altijd
ik ben oprecht als ik zeg
ik wil je niet kwijt
Ik ben nu een tijd afwezig
bevecht mijn demonen
blijf daarmee bezig
tot ik naar huis kan komen
Ik wil weer lachen als kinderen
als geliefden leven
tussen de lakens zinderen
om elkaar geven
Leef en twijfel niet
geluk en plezier vermengt
wees vrij en geniet
hopend dat je af en toe eens aan me denkt
Ik hoop dat het leven ons weer toelacht
dat rust ons is gegeven
ik weet dat je niet op me wacht
voor mij is het simpel, ik wil je terug in mijn leven
©Isaiah