Kansloos
Ik kan niets dan kijken
Nauwelijks verdrietig noch verbaasd
Mij met maar vergelijken
liefdesdronken zoete wraak verzinnen
maar zijn verliefde gezicht
geeft het aardse donker, net genoeg licht
om me terug te brengen in de realiteit
ik berg mijn tranen op,voeg me als een kameleon
net op tijd in de vrolijke mensen massa
niet of wel geschoten
het was duidelijk mis
een ongespeeld spel verloren
hoe komisch ook hun gestuntel
geen kans dat ik me vergis
het is meer dan overduidelijk
dat zij zijn ware liefde is..