wil je voelen
ja nu nu je dit leest
door je haar heen kroelen
ja voor mij een feest
had een rare dag
door het ongeluk van een ander
denk dan nog meer aan jou, dat mag
maar wij hebben elkander
zij moet eruit zien te komen
en was zo emotioneel
want ze krijgt niet de vrouw van haar dromen
deze dag was voor haar veel te veel