het is toch soms moeilijk
het leven te leven wat jij wil
je komt iemand tegen
en geeft innerlijk een gil
ja daar is ze
dat is de vrouw
en wat gebeurt er nou?
ze laat het toe
en ineens is ze moe
want haar verdriet niet verwerkt
dat is wat jij merkt
ze kan het niet aan
en laat jou gaan
en jij hebt zo'n verdriet
maar sandra er komt een ander
alleen zie je dat nu niet