soms doet het je pijn
je geeft jezelf
het wordt niet ontvangen
dat is zeker niet fijn
je wil je liefde delen
maar lukt niet helemaal
het gevoel van verdelen
het lijkt wel een mijlpaal
je wil je liefde geven
maar die ander is nog niet klaar
je wil het opnieuw beleven
ze is niet beschikbaar
je zal eruit moeten komen
en proberen het geluk te hervinden
vind uiteindelijk de vrouw van je dromen
waarmee je je daadwerkelijk kan binden
San we gaan met mieke een keertje uit ok?
denk aan je