Waar de hemel stopt
Daar onzienbare verder
Waar de hemel stopt
Daar komen dromen uit
Waar de hemel stopt
Daar stopt de zekerheid
De zekerheid van de houvast des levens
De zekerheid van het onzekere
De zekerheid dat alles wat nu komt onzeker zal zijn
Wat moet het mooi zijn daar waar de hemel stopt
Wat moet het mooi zijn om het leven uit handen te kunnen geven
Wat moet het mooi zijn zonder zekerheid
Mag je daar van dromen ?
Mag je dat adoreren ?
Is dat juist niet de essentie van dromen ?
Dat je ergens over denkt wat niet zeker is
Over je dromen heb je geen grip
Dromen is iets anders dan het lot
Het lot overkomt je
Daar moet je je maar bij neerleggen
Maar dromen zijn dingen die je zou moeten na leven
Je dromen zijn dingen die je als doel moeten stellen
Noem het dom
Noem het onnozel
Maar ik mezelf een doel gesteld
Een droom
Een mooie droom
Zo’n droom die je s’nachts hebt
Maar wanneer je wakker wordt nog steeds gelukkig bent
Dat gevoel van de hele wereld aan kunnen
Op dat soort dagen
Hou ik van iedereen
Kan niemand me iets fout doen
Kan niemand me iets maken
Kan niemand mij en me vrienden uit elkaar drijven
Op dat soort dagen voel je wat leven is
Op dat soort dagen weet je ook dat je dood zult gaan
Maar dat kan je geen kloot schelen
Want doodgaan is voor latere zorg
Nu leef je
Nu heb je je hemel
Geluk
Vrolijkheid
Liefde