Hij zegt dat ik je vriendinnetje ben.
Hij ziet ons graag samen lopen.
Hij is onze fan,
Wij als een paar, zou hij daarop hopen?
Je stond tegen me aan.
Hij was daar bij.
We lieten ons gaan.
Hij keek naar ons en jij naar mij.
Hij noemt me je vriendin, je meisje, je schat.
Hij zei "daar komt je vriendinnetje aan."
Jij beaamde dit.
Brengt hij ons op het liefdespad?
Laat hij ons de juiste weg inslaan?
Lieverd, ik hoop van wel.
Hij ziet hoeveel ik van je hou.
Ik hoop die weg te bewandelen.
Die weg opgaan, samen met jou.
25-09-06