Nooit durven voelen,
Leven met een onbewuste pijn,
Maar jij hebt mijn leven veranderd,
Jij hebt mij laten zien hoe liefde hoort te zijn.
2 sterke armen om me heen,
Het voelt veilig en vertrouwd,
Wetend dat ik van je hou
En dat er iemand is die van mij houdt.
Samen genieten van elkaar,
Nooit geen ander meer tussen ons in,
Denkend aan de toekomst
Samen starten met een nieuw begin.
Leven bij de dag,
De negatieve gevoelens vergeten,
Schat, ik hou ontzettend veel van je
En dat wilde ik je graag op deze manier laten weten.