Mijn gedachten aan jou
Aan de ene kant verwijtend
Omdat je veel te veel rookte
Waardoor jezelf je leven doofde
Mijn gedachten aan jou
Aan de andere kant heel klein
Ik kende je niet goed
Dus voel ik niet zo veel pijn
Mijn gedachten aan jou
Komen nu door een vriend
Hij is pas zijn tweede moeder verloren
Hij heeft dit niet verdient
Mijn gedachten aan jou
Komen ook door een vriendin
Ze is begonnen met roken
Wat ik toch zo dom vind
Mijn gedachten aan jou
Zetten zich om in vragen
Of je nu ergens bent
Waar je mij hoort klagen
Mijn gedachten aan jou
Het zijn er weinig, maar sterk
Dat ik mensen zet te stoppen met roken
Is was ik de laatste tijd merk