Elke avond zonder overslaan
keken we naar de hemel en de maan
We hadden het zo fijn tesamen
terwijl we elke avond de benen namen
op weg naar het aardsparadijs
zoals op een avonturenreis
dan gingen we de hartjes van de bomen plukken
dat jij me verliet moet nu juist lukken