vraag jezelf eens af
ben je blij met het leven wat je leeft elke dag
vraag jeje soms niet af of de wereld je wel snapt
waar vind je de kracht die je nodig hebt elke dag
terwlijl niemand je snapt loop je door t niets
zo langs donkere gangpaden
zo'n 11 jaar myn vader verloren, vraag me af of ik nog wel iets kan horen
t bleef me dagelyks storen
alleen znoen om me heen, demonen die in myn wereld leefden
had geen recht meer om mezelf te geloven
ik was zo verstopt in myn problemen, terwijl niemand je snapt
dat ik al myn dromen volg, verwijst niets
dat ik myn hele leven lang voor je vecht, zegt nog steeds nix
ik volg myn eigen pad sinds ik wat groter ben
ik gaf om niets, myn vader zo begraven aan de andere kant van de wereld
ik ren naar t graf, en ik huil en vraag me af of iemand me wel snapt
vraag je zelf eens af, is t goed waar ik mee bezig was ?
terwijl niemand je snapt ren je zo als een vreemdeling door het land
zo onterecht en mislukt, geen wonder als je niet meer weet wie je mag zyn
of hoe en wat je moet bereiken, als de rest aan t klagen is onder je voeten
en je voelt je mislukt, ookalweet je diep in je hart dat daar niets van waar is
je voelt je zo verneukt, zo onterecht, zo verdiept, zo geschikt
nu is myn vraag, waar vind je de antwoorden die je zo nodig hebt op deze wereld
staan ze gwn op de maan geschreven, of verbreken de scherven juist de betkenissen?!
die we juist nodig hebben in dit leven!