Best friend, Ik mis je…
Terwijl de wereld nog aant slapen is,
sleep ik me voort in de sluimerende duisternis
Al wandelend in de lege straten,
mis ik het ineens om met je te praten.
Liefde en leed hebben we gezien in die drie jaar,
die tijd is me ontzettend dierbaar.
Zo vriendschappen kan men niet op 1 hand tellen,
een leven zonder u ik me alvast niet kunnen voorstellen.
Dit gedicht komt misschien over als een soort van afscheid,
maar in tegendeel, ik zal er voor je zijn, altijd!
Ook al bouw je 90 km verder een nieuw leven,
onze vriendschap zal dit zonder moeite overleven!
Best friends for life ukkie!!
Maandag 25 Sep. 06, 20u36