Liegen 1-09-2000
Jij bent mijn vriend, tot dat jij mij vorige week vroeg om met jou te verloven.
Ik was er helemaal van onderste boven, want dat betekent ook dat wij elkaar heel veel moeten beloven.
Dit allemaal kwam nu in een week tijd allemaal uit" ik ben genaaid op dat stuit"
Ik kreeg te horen dat je mijn vriendin had geprobeerd te versieren en zie je?
Jij zit alles te verstieren.
Van al dat gemier was ik het allemaal zo zat, dat ik alles het liefst ter plekke vergat.
Dit ging wel heel erg moeite loos.
Maar ik weet dat jij voor mij koos.