leg mij hier neer, ik ben nog
jong. ik heb nog ideeën eruit
kruipend. dit zwart een tijd,
een maand over mijn lijf maar
als ik bijt ga ik bloeden en ik weet het
net als jij, kijk achterom en spuw
op de sleep van mijn denken
(het is niet ik die zich uitrolt
maar slechts een beeld dat jij
veel te vroeg had gevormd)