als altijd geruisloos en prachtig en krachtig
jouw tred en jouw handelen, jouw staan en
jouw wandelen, houd ik van jouw mysterie
de nevelen om jou
en jij en ik kunnen, misschien, de hele wereld aan
samen - stampend door de plassen - samen
- rennend naar bevestiging - samen alsof wij
nooit iets anders hebben gedaan
verlies ik mij, als altijd, in de waan van alle dag
weet ik dat ik van jouw wezen enkel
dromen mag - ik sluit mijn ogen en ik slaap ons
een volledig nieuwe wereld
jij en ik