Doelloos dwaal ik door de straten
enkel regen in't verschiet - en in mijn ogen
enkel tranen. ik zoek je
maar jij bent er niet
misschien dat jij mij wilde spreken -
wie weet wat jij te zeggen had - misschien
had jij mij willen breken, mij vertrouwen
van mij houden maar ik miste je net
bij de tweesprong
ik ben bang dat ik verloren loop, angstig
om te kiezen, om te winnen, te verliezen
en ik vrees dat jij de enige bent
die deze straten kent
zoek mij, vind mij
neem mij mee...