Ben een beetje monddood, gesnoerd
na alle dagen die vol stonden,
van emotie, taktiek, nog beetje gevoel, staande blijven
Per abuis veel gezegd, regels vergeten,
over grenzen heen gegaan
Heb er nu de naweeen van
Weer staat de muziek op repeat
Ik val op stil,
met Een zin meer!
Weet even geen vraag te verzinnen
Ik wil zoveel en tegelijk van niets
Dat ik mezelf niet toe sta verder te vinden
te exploiteren wat ik beetje heb gevonden in nu
Bang om gekwetst te worden,
nee dat niet, iedereen kwetst een ander zonder het zo te bedoelen
Meerendeel doe ik het aan mezelf
Zoiets als wie niet luisteren wil moet maar voelen
Loop ik niet weg voor het feit dat ik het niet durf?
Wie de bal kaatst kan deze terug verwachten
BOF, BAF en BOEM!
Terwijl het ook een heleboel kan (mee)geven
De magie(er) in het moment van toen getrokken
De maan komt voor in het heden
De Hogepriesteres in de toekomst met dualiteit en II alom
Mijn (kaart)spel van vandaag met de regels gegeven:
Loslaten van het verleden is vandaag vast mijn begin van morgen?